Allround Gio’s Klussenbedrijf Velsen Noord

 

Welkom bij Allround Gio’s Klussenbedrijf. Voor al uw onderhoud, renovatie en restauratie werkzaamheden. Of het nu gaat om het schilderwerk binnen in uw woning of in de winter, stucwerk, herstelwerkzaamheden, spuitwerk of behangen, wij kunnen u verder helpen. We bestaan sinds 2002 en zijn gevestigd in Velsen Noord en werken in de omgeving van Wijk aan Zee, Beverwijk, Haarlem, Alkmaar en verder door grote delen van Noord en Zuid Holland.

 

Werkzaamheden

Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als voor VVE’s, winkels en jacht eigenaren. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Winterschilderwerk
  • Spuitwerk (airless)
  • Glaswerk
  • Behangwerk / Glasvezelbehang
  • Stucwerk
  • Onderhoud, renovatie en restauratie
  • Boten (pleziervaart)
  • Timmer- en herstelwerk

Vooral in het schilderwerk en spuitwerk zijn wij gespecialiseerd. Dat valt onder te verdelen in 2 soorten werk: Binnen en buiten Schilderwerk.

Binnen Schilderwerk

Hierbij kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast schilderen we trappen, vloeren en andere ruimtes zoals de badkamer of het toilet en kunt u ons inhuren voor het laten spuiten van het plafond.

Buiten Schilderwerk

Voor de zomer willen veel mensen hun gevel, kozijnen of deuren geschilderd hebben. Wij verzorgen dat graag voor u en hebben ook als winterschilder diverse oplossingen. Wij schilderen niet alleen kozijnen en deuren, maar ook gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning of schuttingen, schuttingdelen en de buitenkant van uw schuur. Daarnaast renoveren wij ook gevelornamenten. Wilt u uw woning of bedrijfspand van buiten laten renoveren en schilderen? Neem dan contact met ons op.

Boten, jachten en pleziervaart

Allround Gio’s Klussenbedrijf schildert ook graag uw boot of jacht. Wij hebben veel ervaring in deze sector en kunnen ervoor zorgen dat uw vaartuig weer in goede conditie komt.

Impressie

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons van groot belang. Wij werken onder andere met de merken Boonstoppel, Caparol, Festool, Sigma, Sikkens, Veveo en Wijzonol. Zo kunnen wij altijd de juiste verf voor de juiste toepassing gebruiken en exact de juiste kleur selecteren. Wij weten veel van de verschillende materialen en adviseren u daar dan ook graag in. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat we netjes werken en onze gebruikte materialen etc. weer meenemen zodat u geen last heeft gehad van onze werkzaamheden.

Contactgegevens:

Allround Gio’s Klussenbedrijf
De heer G.B. Pirinu
Van Saelenplantsoen 3
1951 GG Velsen-Noord
Telefoon : 06-41017064 / 0251-218307
Email: gb.pirinu@quicknet.nl